Kyy puri pentua - Missä lähin eläinlääkäri?

29.06.2021

Tänä kesänä eteeni tuli tilanne, jota ei toivo kenellekään lemmikin omistajalle. Puskassa nuuskiminen lähellä kotipihaamme aiheutti yhtäkkiä Hukka-koiralle metrin hypyn ilmaan. Ensimmäinen ajatus - saiko Hukka ampiaisen piston? Eikä aikaakaan, kun mieheni huomasi kuonossa selkeät vertavuotavat kyyn hampaanjäljet. Missä on lähin vapaa eläinlääkäri? Mistä löydän nopeasti eläinlääkäreiden yhteystiedot?

Puhelimet käteen, mistä nopea apu? 

Kotiovesta sisälle tullessa Hukan vointi huononi välittömästi nuutuneeseen tilaan. Yletöntä huolen tunnetta ja ikävää mielentilaa helpotti juuri kirjoittamani listaus lähistömme eläinlääkäreistä. Avasin listauksen esille ja lähdimme mieheni kanssa soittelemaan eri eläinlääkäriasemille. Parin puhelun jälkeen saimme onneksi akuutin ajan Pirkkalan Oivaan, auto alle ja matka kohti eläinlääkäriä!

Kiitollisuuden tunne hädän hetkellä

Autossa nuutunut Hukka sylissäni tunsin sekavien ajatusteni uumenista kiitollisuutta, että keväällä sattuneen kennelyskä tapauksen johdosta olin kirjoittanut kätevän listauksen Pirkanmaan eläinlääkärien yhteystiedoista.

Keväisen kennelyskän hoidon tarve sattui ruuhka aikaan ja lukuisien eri nettisivustohakujen jälkeen huolestuneessa mielentilassa puhelinnumeroiden haku sai mieleni turhautumaan. Tällöin syntyi ajatus eläinlääkärien yhteystietojen listaamisesta.

Miten meillä menee?

Tänä päivänä Hukka voi hyvin. Asiantunteva ja laadukas hoito Pirkkalan Oivassa auttoi 23 kg husky pentuamme kyyn puremisen parantumisprosessissa.

Mikäli hädän hetkellä omalle eläinlääkärille pääsy sattuu kysyttyyn aikaan, tai Pirkanmaa ei ole sinulle niin tuttua seutua, toivon, että keskitetty eläinlääkärisivustomme säästää sinunkin aikaasi ja antaa mielenrauhaa hädän hetkellä!

<3:lla Erika