LEMMIKKISI PARHAAKSI

KOIRIEN RAVINTONEUVONTA

Onnellisen koiran ruokinta

Tuntuuko koirien ruokinta liian vaikealta? Oletko kiinnostunut koirien ruokinnasta, mutta olet eksynyt tietotulvaan, etkä tiedä, mihin tietoon luottaa? Vai onko sinulla haasteita koirasi ruokavalion kanssa? Onko koirallasi kenties allergiaa, närästystä, ylipainoa, huonokuntoinen turkki, ruuansulatusongelmia, vai kaipaatko kenties neuvoja pentusi, urheilukoirasi tai ikääntyvän koirasi ruokintaan?


Koirien ruokinta-asiantuntijana neuvon ja ohjaan mielelläni sinua löytämään koirallesi tasapainoisen ja karvakamusi terveyttä tukevan ruokavalion. Olen puolueeton raakaruokinnan ja kuivarehun suhteen. Otan ruokintasuunnitelmissa huomioon koiran tarpeet sekä koiranomistajan toiveet ja mahdollisuudet toteuttaa koiran hyvinvointia tukevaa ruokavaliota.  

Rottweilerit ovat valloittaneet sydämeni ja meillä onkin tällä hetkellä 4. rottweiler. Kaikki edelliset ovat olleet hyvin terveitä kaikin puolin, mutta nyt tämänhetkinen rottweiler on hyvin herkkävatsainen ja atoopikko. Koirien ruokinta-asiat alkoivatkin kiinnostaa minua juurikin siksi, että osaisin auttaa omaa koiraani voimaan hyvin. Samalla toki huomasin, että ruuansulatushäiriöt ja ruoka-aineherkkyydet ovat hyvin yleisiä tänä päivänä ja moni etsii apua koiralleen. Valmistuin koirien ruokinta-asiantuntijaksi maaliskuussa 2024. Lisäksi olen opiskellut Malin Ekblomin koiranruokinta-kursseilla ja osallistunut Raakaruokintaseminaariin 23.3.2024.

Olen oppinut koirien ruokinnasta todella paljon ja löytänyt omalle koiralle sopivan ruokavalion useamman vuoden erilaisten kokeilujen jälkeen. Tiedän, kuinka tuskallista se on koko perheelle, jos koiran ruuansulatus on epätasapainossa tai sillä on muita ruokintaan liittyviä haasteita. Olen pystynyt auttamaan useita koiranomistajia löytämään heidän koiransa hyvinvointia tukevan ruokavalion. Kun koiran voi hyvin, koko perhe voi paremmin.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin suunnitellaan koirallesi sen hyvinvointia tukeva, yksilöllinen ruokavalio. Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään.


Koirien ravintoneuvoja suosittelee

JR-Koira, nettikauppa

Kaikkea kivaa koiralle, erityisesti allergisille. Aktivoinnista treeninameihin. Wau, mikä valikoima!

Ravintoneuvoja suosittelee!