OTA YHTEYTTÄ

TUTUSTU MEIHIN & OLLAAN YHTEYDESSÄ!

Keitä me olemme?

Eläinlääkärille.fi-sivuston puuhanaiset Erika & Heli

Olen Erika ja lemmikkini on alle vuoden ikäinen Hukka-husky. Aikaisempi koirani oli lempeä rottweiler, joka hurmasi kiltteydellään kaikki. Eläinrakkauteni yltää myös kissoihin ja pienenä tyttönä lapsuudenkodissani minulla oli kissa nimeltä Söpö. Ihastuttava husky tuli elämääni, sillä se sopii urheilulliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin sekä retkeilyyn.

Olen työskennellyt yli 10 vuotta finanssialalla monenlaisissa työtehtävissä ja tänä päivänä toimin asiantuntijakouluttajana. Aikaisemmassa roolissani toimin myynnin valmentajana, jonka myötä tuntuu ihanan kotoisalta työskennellä tässä projektissa myynnin- ja markkinoinnin parissa. Intohimo työssäni on aina asiakas ja vahvuuteni ovat luovuus, luotettavuus ja yhteistyön rakentaminen.

Tämä sivusto syntyi omasta tarpeesta, minun ja Helin saumattomasta yhteistyöstä tärkeän aiheen äärellä ja suurella sydämellä tehdystä työstä.


Olen Heli ja koirani on Nuukkis. Nuukkis on 3-vuotias rottweilertyttö. Minulla on ollut koira aina teinitytöstä lähtien. Roduksi on valikoitunut perheystävällinen, sydämenvaltaaja, rottweiler. Nuukkis on nyt meidän perheen 4. rottweiler. Hän on myös meidän perheen personal trainer, joka pitää meidät kunnossa sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Olen koulutukseltani mm. tietotekniikan diplomi-insinööri ja se selittänee kiinnostukseni tietotekniikkaan. Erityisesti käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja käyttäjäkokemus ovat lähellä sydäntäni. Työskentelen tällä hetkellä ohjelmistotalossa kouluttajana. Lisäksi toimin sivutoimisena yrittäjänä hyvinvointialalla. Innostun herkästi uusista asioita ja tykkään olla monenlaisissa projekteissa mukana, erityisesti muiden ihmisten auttaminen saa minut syttymään. Ei siis ollut yllättävää, että tartuin myös tähän elainlaakarille.fi-projektiin. Tässä projektissa häärään enimmäkseen kaiken tekniikan kanssa eli mm. nettisivut ovat minun käsialaani. Lisäksi olen kiinnostunut graafisesta suunnittelusta.

Ota yhteyttä!

Tällä lomakkeella voit olla meihin yhteydessä ja ilmoittaa muutosehdotuksista. 

Ota yhteyttä myös, jos olet palveluntarjoaja ja haluat ilmoituksesi tälle sivustolle.

Aina voit toki lähettää sähköpostia: info@elainlaakarille.fi