LEMMIKKISI PARHAAKSI

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä kanssamme


JOKO TEILLÄ SYÖDÄÄN WERRATONTA? Werraton on kotimainen kuivaruokasarja, jonka salaisuus on kokonainen, tuore kananmuna. Se on tutkitusti parasta proteiinia koiralle. Reseptit ovat eläinravitsemuksen asiantuntijamme suunnittelemia ja kotimaiset raaka-aineet ovat puhtaita ja tarkoin valikoituja. Tuotteiden valmistus tapahtuu modernissa tehtaassamme Varsinais-Suomessa, Loimaalla. Tehtaamme yhteydessä toimii myös tehtaanmyymälämme, lemmikkiystävällinen kahvila-ravintola Laakee Deli sekä pieneläinklinikka Rovio Vet. Werraton ruoat ovat saatavilla ihan tavallisista kaupoista. 

Valmistaja: Rovio Pet Foods Oy, Mettähannankatu 2, 32200 Loimaa


JR-Koira 

Kaikkea kivaa koirallesi, erityisesti allergisille koirille. Aktivoinnista treeninameihin!


Lyder

Miltä kuulostaa kissan tai koiran märkäruoka, joka sisältää runsaasti suomalaista kanaa, possua, nautaa tai kalkkunaa? Höysteenä tietysti kotimaisia öljyjä, marjoja ja yrttejä. Otatko mieluummin luomua vai tavallista? 

Intohimona vastustamaton ateria! 

Alvar Pet Oy

Koiranruoka luonnonystäville. Alvar tekee kestävistä valinnoista helppoja - ja herkullisia. Maistuisiko 2 € kokeilu?  


TassuApu

Tiedätkö onko koirallasi kipua? TassuApu on kehitetty juuri sinulle hyvä ja vastuuntuntoinen koiranomistaja. Palvelun avulla voit seurata koiran kipua ja mahdollisen lääkityksen tehoa.

TassuApu on kattava kokoelma työkaluja lemmikin terveyden sekä treenauksen ja harrastamisen tueksi. Palvelu on kehitetty ja julkaistu yhteistyössä Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan kanssa.

Silmägeeli.fi

Silmägeeli.fi sivustolta löydät tietoa eläinten silmien hoitoon tarkoitetusta an-HyPro silmägeelistä. An-HyPro -silmägeeli suojaa eläimen sarveiskalvoa epäpuhtauksilta, viimalta ja kuivuudelta. Se muodostaa sarveiskalvolle pitkäkestoisen suojakalvon, joka pitää yllä oikeaa kosteustasapainoa ja tukee silmän paranemisprosessia mahdollisten traumojen jälkeen.


Pirkanmaan koirauimala

Tervetuloa Pirkanmaan koirauimalaan! Suuri 12,5 x 4 m allas harrastusmahdollisuuksilla. Uimalassa käynti on turvallista ja mukavaa, sillä meillä et kohtaa muita koirakoita.