Eläinlääkärille.fi-sivuston puuhanaiset esittäytyvät

04.08.2021

Ajattelimme, että nyt olisi varmaan hyvä hetki esittäytyä eli kertoa, miten ja miksi Eläinlääkärille.fi-sivusto sai alkunsa ja ketkä ovat sivuston puuhanaiset.

Miksi Eläinlääkärille.fi-sivusto perustettiin?

Kaikkihan lähti liikkeelle siitä, kun tapasimme pitkästä aikaa Erikan ja hänen uuden koiranpentunsa. Erikalla oli aiemmin rottweiler niin kuin myös minulla ja olemmekin tutustuneet toisiimme koiriemme kautta. Erika kertoi, että oli hänen koiranpentunsa oli tarvinnut pikaisesti eläinlääkärin apua, eivätkä he olleet päässeet tutulle eläinlääkärille. Niinpä Erika joutui etsimään hädän hetkellä kuumeisesti lähimpien eläinlääkäreiden yhteystiedot. Urakka oli valtava ja hän päättikin kirjata kaikki keräämänsä eläinlääkärien yhteystiedot talteen. Hän oli valmis antamaan tämän hyödyllisen listan myös minulle, jos vaikka minullekin tulisi samankaltainen tilanne joskus eteen. Samalla sain idean, että eiköhän jaeta tuo hyödyllinen eläinlääkärien yhteystietolista muillekin. Siitä olisi varmasti iloa monelle lemmikin omistajalle niin pirkanmaalaisille kuin Pirkanmaalla vierailevillekin. Sivuston avulla säästää paljon aikaa ja vaivaa. Saman tien aloin rakentamaan nettisivuja pirkanmaalaisten eläinlääkäreiden yhteystiedoista ja aukioloajoista. Teimme myös kartan, josta nämä eläinlääkärit löytyvät kartan muodossa.

Eläinlääkärille.fi-sivusto säästää aikaa ja vaivaa

Sivusto on saanut erittäin lämpimän vastaanoton. Olemme myös kehittäneet sivustoa saamamme palautteen perusteella ja kehitystyö jatkuu. Vastikään saimme myös Facebook-sivun ja Instagramin valjastettua käyttöön. Erittäin iloisia olemme myös siitä, että olemme saaneet nimekkäitä lemmikkialan toimijoita mukaan yhteistyöhön kanssamme, kuten esimerkiksi FirstVetRovio Pet Foods, Alvar Pet Oy, Taidogas, Pirkanmaan Koirauimala, Lyder ja Elometsä. Haluamme, että lemmikinomistajat löytävät palvelut helposti ja siksi sivustolle on tulossa lisää palveluntarjoajien palveluita saataville.

Yhteistyötä nimekkäiden lemmikkialan toimijoiden kanssa

Toivomme todella, että sinäkin koet sivuston hyödylliseksi ja jaat sitä muidenkin lemmikinomistajien tietoisuuteen.

Seuraavaksi voit tutustua meihin, elainlaakarille.fi-puuhanaisiin.


Olen Erika ja lemmikkini on alle vuoden ikäinen Hukka-husky. Aikaisempi koirani oli lempeä rottweiler ja pienenä tyttönä lapsuudenkodissani minulla oli kissa.

Rottweiler on hurmaava rotu ja niin äärimmäisen kiltti. Husky puolestaan tuli elämääni, sillä se sopii urheilulliseen ja aktiiviseen elämäntyyliin sekä retkeilyyn.

Olen työskennellyt 11 vuotta finanssialalla monenlaisissa työtehtävissä. Intohimo työssäni on aina asiakas. Toimin tänä päivänä asiantuntijatehtävissä. Aikaisemmassa roolissani toimin myynnin valmentajana, jonka myötä tuntuu ihanan kotoisalta työskennellä tässä projektissa myynnin- ja markkinoinnin parissa. Vahvuuteni ovat luovuus, luotettavuus ja yhteistyön rakentaminen.

Tämä sivusto syntyi omasta tarpeesta, minun ja Helin saumattomasta yhteistyöstä meille tärkeän aiheen äärellä ja suurella sydämellä tehdystä työstä.


Olen Heli ja koirani on Nuukkis. Nuukkis on 3-vuotias rottweilertyttö. Minulla on ollut koira aina teinitytöstä lähtien. Roduksi on valikoitunut perheystävällinen, sydämenvaltaaja, rottweiler. Nuukkis on nyt meidän perheen 4. rottweiler. Nuukkis on meidän perheen personal trainer, joka pitää meidät kunnossa sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Olen koulutukseltani mm. tietotekniikan diplomi-insinööri ja se selittänee kiinnostukseni tietotekniikkaan. Erityisesti käyttäjäkeskeinen suunnittelu ja käyttäjäkokemus ovat lähellä sydäntäni. Työskentelen tällä hetkellä ohjelmistotalossa kouluttajana. Sen lisäksi toimin sivutoimisena yrittäjänä hyvinvointialalla. Innostun herkästi uusista asioita ja tykkään olla monenlaisissa projekteissa mukana, erityisesti muiden ihmisten auttaminen saa minut syttymään. Siksi ei ollut yllättävää, että tartuin myös tähän elainlaakarille.fi-projektiin. Tässä projektissa häärään enimmäkseen kaiken tekniikan kanssa eli nettisivut ovat minun käsialaani. Lisäksi olen kiinnostunut graafisesta suunnittelusta ja teenkin mielelläni mm. logoja.


Ilo tutustua teihin!

Terkuin, Erika & Heli